Optimaliser Office 365-abonnementet ditt med nettskyteknologi

Optimaliser Office 365-abonnementet ditt med nettskyteknologi

by -
0 82

For IT-orienterte selskaper er databehandling i skyen et kjerneelement for å oppnå produktivitet, kommunikasjon og samarbeid.
Og stort sett er Office 365 den foretrukne løsningen for behandling og administrasjon av data, med over 120 millioner aktive brukere i desember 2017.
I jakten på å utnytte alle de effektive løsningene i Microsoft Office for e-post, direktemeldinger, nettkonferanser osv., får du her vite hvordan du kan få mest mulig ut av investeringen din ved hjelp av databehandling i skyen.

 

1. IT-strategi og forretningskontinuitet
Kjernefokuset i en IT-strategi vil alltid være å oppnå virksomhetens forretningsmål. Å bruke riktig leverandør av Microsoft-skytjenester (CSP, Cloud Service Provider) til Office 365-implementeringen vil forbedre produktiviteten, kommunikasjonen og effektiviteten umiddelbart, og sikre at dere får maksimalt ut av Office 365-investeringen.
Skytjenesteleverandøren skreddersyr en IT-strategi der Office 365 tilpasses virksomhetens generelle forretningsplaner fra bunnen av.
En pålitelig CSP vil balansere kontroll og kostnader med kvalitetsservice gjennom overgangen fra en kostnadskrevende, tradisjonell infrastruktur for kommunikasjon og samarbeid til en bedriftssky-administrert tjeneste av høy verdi.
Et nettskyoptimert Office 365-abonnement vil øke forretningseffektiviteten gjennom automatisert tildeling og orkestrering.

 

2. Redusert utrullingstid
De daglige forretningsaktivitetene krever stadig mer samarbeid, produktivitet og hurtighet, og å utnytte tjenestene fra en sertifisert Microsoft-skytjenesteleverandør vil sikre en sømløs anskaffelse og innføring av Office 365.
En Microsoft-skytjenesteleverandør vil planlegge og utforme en migrering som er skreddersydd til produktivitetskravene deres.
Dette vil sikre at de riktige Office 365-komponentene, som vil fremme samarbeid og effektivitet internt i organisasjonen og føre til økt avkastning, blir distribuert.
Å benytte den mest egnede Microsoft-skytjenesteleverandøren vil dessuten gjøre det enklere for IT-medarbeiderne deres å planlegge, designe og rulle ut Office 365.
Tiden de sparer, kan brukes på mer relevante forretningsoppgaver.
Ved å utnytte ekspertisen bak Crayons Microsoft CSP-tjenester garanteres en optimalisert utrullingsprosess og en automatisert produktsyklus det er enighet om.

 

3. 24 timers brukerstøtte for IT-avdelingen
Å jobbe med en Microsoft-skytjenesteleverandør som tilbyr brukerstøtte hele døgnet, sikrer at IT-avdelingen får den hjelpen de trenger til å rulle ut og administrere Office 365.
Dette vil styrke forretningsrelasjonen til den valgte leverandøren av skytjenester, siden de tilbyr skreddersydde skyteknologiløsninger som maksimaliserer utbyttet av Office 365-investeringen.
Skytjenesteleverandøren deres reduserer behovet for internt IT-vedlikehold og fungerer dermed også som en outsourcet IT-partner som proaktivt administrerer og løser eventuelle problemer som måtte dukke opp i forbindelse med Office 365.
Crayon er en av Microsofts ti fremste samarbeidspartnere for nettskyplattform og produktivitet internasjonalt, med stor kompetanse på å optimalisere Office 365-utrullinger.
Kanskje har dere akkurat startet overgangen til nettskyen, eller dere vil forbedre det eksisterende Office 365-abonnementet deres – i begge tilfeller hjelper Crayon dere med planlegging og utrulling for å få mest mulig ut av abonnementet.

 

4. Forutsigbare kostnader og skalerbarhet
Å sette ut virksomhetens skyadministrerte tjenester til en skytjenesteleverandør som Crayon, kan spare dere for flere hundre tusen kroner i måneden sammenlignet med å etablere en intern IT-avdeling som skal administrere Office 365-løsningen. Spesielt gjelder dette for små og mellomstore bedrifter.
Ved å sette ut de skyadministrerte tjenestene deres til en CSP, kan dere:
•    kontrollere og redusere utgifter til vedlikehold av nettverket
•    bestemme hvor mye dere er villige til å betale, og få en samlet regning hver måned
•    få en «concierge»-aktig plan som er skreddersydd til Office 365-behovene deres

Ikke bare tilbyr skytjenesteleverandører hostede skyløsninger for Office 365 – support sammen med skalerbar tilgang til applikasjoner, ressurser og oppgraderinger er inkludert i en og samme regning, noe som fjerner behovet for kostbar maskin- og programvare.

 

5. Datasikkerhet og nødgjenoppretting
Datasikkerhet og smidig databehandling er kritiske faktorer for en tjeneste som tilbyr databehandling i skyen. Crayon har vurdert og designet utallige skyinfrastrukturer og -nettverk, og kan skreddersy en Microsoft-skytjeneste med dokumentert redundans og robusthet for en smidig utrulling av Office 365.
Med stadig flere bekymringer for cybersikkerhet må tilslutningsplanen deres for Office 365 inkludere driftsrisikovurderinger, databeskyttelse og nødgjenoppretting i tillegg til kursing av IT-medarbeidere.
Crayons KOSTNADSFRIE Cloud Readiness Assessment utgjør sammen med vår omfattende Cloud-iQ-tjeneste en tosidig tilnærming som kan hjelpe dere å få mest mulig ut av Office 365-abonnementet, forutsatt at dere beskriver selskapets egne mål og IT-krav.
Cloud-iQ er bygd fra bunnen av for Microsoft Office 365, og tilbyr uovertrufne skytjenester som er tilpasset og optimalisert i henhold til organisasjonens egne behov.
Avhengig av hvilke behov dere har for datasikkerhet, vil vi analysere den nåværende beredskapen deres og tilby ekspertveiledning om tiltak for å begrense potensielle cybertrusler mot virksomhetens konfidensielle informasjon.
Dersom datasikkerheten skulle kompromitteres, vil forretningsdriften kunne fortsette med minimal (eller ingen) nedetid.

Finn ut mer og meld deg på et av våre webinarer