Komme i gang med Microsoft Secure Productive Enterprise

Komme i gang med Microsoft Secure Productive Enterprise

by -
0 348

Hvordan ivareta sikkerheten og bli mer produktiv med Microsoft Secure Productive Enterprise. Vi viser deg hvordan du kommer i gang med å sikre bedriftens data, uansett hvor de lagres eller sendes.

Komme i gang med Microsoft Secure Productive Enterprise

 

Vi skaper og deler mer informasjon med kolleger og samarbeidspartnere enn noen gang før. Denne informasjon vandrer gjennom interne og eksterne nettverk, og sendes til teammedlemmer via samarbeids- og meldingsverktøy. Mange bedrifters informasjonssystemer brukes jevnlig av ansatte, hvor som helst og når som helst fra alle slags enheter.

Dette betyr at organisasjonene må finne mer avanserte metoder for å sikre og beskytte dataene mens de flyttes i og utenfor virksomheten. Denne informasjonen er virksomhetens viktigste ressurs ved siden av menneskene som skaper dette innholdet.

Det er derfor Microsoft har lagt inn sikkerhetsverktøy i produktivitetsløsningen sin. Secure Productive Enterprise legger til beskyttelsesfunksjoner i sine produktivitetsverktøy og løsninger for administrasjon av mobilenheter og identitetstilgang.

Her starter du

Når du skal innføre Secure Productive Enterprise, bør du starte med Windows 10 Enterprise E5. Dette er den eneste Windows 10-versjonen som inkluderer Defender Advanced Threat Protection (mer om det under). Windows 10 Enterprise E5 har også alle funksjonene til E3-versjonen, og kan derfor brukes i bedrifter som håndterer sensitiv kundeinformasjon eller er i regulerte bransjer.

Deretter kommer selve produktivitetsverktøyene: Office 365. Dette er pakken som brukerne dine vil forstå og jobbe mest med. Med den kan du både opprette innhold og håndtere virksomhets- og kundedata. Med E5-planen får organisasjonen også den mest oppdaterte versjonen av Office-applikasjonene, og mer til, inkludert mobilversjoner av de samme appene slik at de som jobber mobilt, får tilgang til informasjon uansett hvor de befinner seg.

Den er også skybasert, slik at du kan jobbe uansett hvor du er eller hvilken enhet du bruker. Nå er det kanskje noen som lurer på hvordan IT-sjefen skal greie å beskytte bedriftens data mot ondsinnede angrep?

IT-administratorer kan implementere et antall sikkerhetsfunksjoner som følger med Secure Productive Enterprise. Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) kan hjelpe bedrifter med å identifisere, etterforske og respondere på avanserte og målrettede angrep mot nettverkene deres. En del av dette er innebygd i Windows 10, og aktiveres når man registrerer seg for tjenesten. Klienten logger relevante sikkerhetshendelser og -atferder fra endepunktet.

Det finnes også en skybasert tjeneste for sikkerhetsanalyse, som kan identifisere unormal atferd ved å behandle data fra endepunkter sammen med historiske data og Microsofts omfattende datarepositorium. Endelig kan Microsoft hjelpe brukerne ved å samle inn analysedata fra sikkerhetsfellesskapet for å finne nye atferdsmønstre.

Administratorer kan bruke Microsoft Cloud App Security til å kontrollere de ansattes SaaS-apper, mens Azure Information Protection bidrar til å sikre informasjonen.

I selve Office 365 finner vi Avansert sikkerhetsadministrasjon. Dette kan implementeres i hele organisasjonen for å gi IT-administratorene mer oversikt og kontroll over Office 365-miljøet.

Kommunikasjon

Det å opprette og sikre innhold er bare en del av puslespillet. Organisasjoner må også ha mulighet til å kommunisere internt og eksternt.

Skype for Business leverer VoIP-anrop (voice-over-IP) via Internett og det interne nettverket, til brukere innenfor organisasjonen, Skype for Business-brukere i andre firmaer og vanlige Skype-brukere. Denne løsningen kan også brukes til å dele innhold og video.

Cloud PBX kan også erstatte det tradisjonelle PBX-systemet og kostnadene det innebærer, med et nytt, skybasert tilbud. I tillegg til at det kan utføre alle funksjonene til tradisjonell PBX, har det også innebygd telefonsvarer og Exchange-integrering. Cloud PBX er dessuten kryptert som standard.

Administrere mobilitet

Microsofts Enterprise Mobility Suite har fått nytt navn: Enterprise Mobility + Security. Denne løsningen hjelper IT-administratorer med å administrere og beskytte brukere, enheter, apper og data i en mobil- og skybasert verden. Den leverer et rammeverk for å beskytte ressurser uansett om de er lagret lokalt, på mobile enheter eller i skyen.

Løsningen leverer og administrerer apper på tvers av mange forskjellige enhetstyper, inkludert iOS, Android, Windows og Windows Phone, alt fra én enkelt administrasjonskonsoll. Husk at under planleggingen av en mobilitetsstrategi er det viktig at organisasjonene forstår brukernes behov, hvilke enheter de har og hvilke plattformer eller programmer de kommer til å bruke.

Når organisasjonen kommer i gang med Secure Productive Enterprise, vil den være godt rustet til å håndtere en mengde problemer som kan oppstå nå og i fremtiden.

Tenker du på å innføre Microsofts Secure Productive Enterprise i organisasjonen din? Crayons ekspertteam kan redusere virksomhetens risiko og totale eierskapskostnad (TCO) ved hjelp av ekte strategisk programvareadministrasjon (SAM – Software Asset Management). Det spanske firmaet Logtrust – en uavhengig programvareleverandør som leverer en tjeneste med logger og målinger i maskinbasert sanntid (subsekund) eller menneskelig sanntid (innen 10 sekunder) for alle slags data, i ethvert volum og til enhver tid – har bedt Crayon hjelpe dem med migrasjonen til Azure. Logtrust vil også samarbeide med Crayons spesialister om å fremme kanalsalg.

 

 

 

I am the Group Chief Marketing Officer at Crayon. My team are focused on driving enhanced lead generation campaigns and nurturing for our sales organisations across multiple geographies though the utilisation and coordination of all online and offline communication channels. We are driving increased brand awareness in the business's core competency areas of Software Asset Management (SAM), cloud and volume licensing solutions and associated consultancy services. I have over 20 years of senior business leadership experience within direct marketing/direct sales and mass distribution businesses, in both the B2B and B2C markets serving on the boards of both private and public multinational corporations.