Hvis treningsarmbånd gjør deg tjukk, hva kan AWS lære av det?

Hvis treningsarmbånd gjør deg tjukk, hva kan AWS lære av det?

by -
0 442
Hvis treningsarmbånd gjør deg tjukk, hva kan AWS lære av det?

De siste skandalene rundt sunnhet viser at det å bruke duppedingser kan påvirke treningen din negativt. Nedenfor kan du lese mer om at det er overraskende mye læring i denne nyhetene også for brukerne av Amazon Web Services (AWS).

Rapporter sier at folk som bruker duppedingser som for eksempel Fitbit for å overvåke og styre sitt treningsopplegg har en tendens til å gå mindre ned i vekt enn de som dokumenterer sine dietter og treningsopplegg manuelt.

Hvordan kan dette skje? Er det fordi de som manuelt skriver ned alle detaljer som hver en intervall, armheving og maraton bruker ekstra energi på å skyve blyanten over arket? Det må i så fall være en tung blyant. Hva hvis de logger resultatene inn i excel? Hvor mange ekstra kalorier forbrenner du da?

Det overraskende svaret handler om forventninger og premiering ifølge University of Pittsburgh som har publisert sin undersøkelse i Journal of the American Medical Association.

Når brukere av duppedingser øyeblikkelig ser på skjermen hvor mye trening de har gjort så føler de at de kan forsvare å premiere seg selv, ifølge forfatterne av studien. Det er enkelt. Hvor mange av oss vil ikke føle at vi har fortjent en øl etter at vi har gjennomført en god treningsøkt på helsestudio? Eller en kake. Eller begge deler.

Problemet er at disse ekstra kaloriene utligner arbeidet du nettopp har gjort. Til og med profesjonelle tungvektsboksere er tvunget til å spise kokt kylling uten skinn. Og de har 100 kilo muskler som forbrenner kalorier i daglange økter. Hvis ikke de kan spise som de vil, hvem kan?

Det er like enkelt å innta webtjenester som det er å spise kalorier, men det krever mye arbeid for å forsvare effekten. Å etablere en ny virtuell server er gjort på et øyeblikk. Dette fører ofte til et kaos av servere og synlige lisenskostnader etterhvert som administratorene får smaken på virtualisering. Selv om det er fristende å sette opp nye servere, og få ros fra alle som vil ha en egen virtuell maskin, så kan denne ‘instance gratification’ være veldig farlig. Ja, jeg vet at smaken på suksess gjør at du vil ha mer, men i den ikke så fjerne fremtiden vil du komme til å angre.

Og dette øyeblikket kommer vanligvis når du ser på din infrastruktur gjennom en monitor og forstår at du har lagt på deg i SAN, og at din datasirkulasjon er i ferd med å bli blokkert. Disse sirkulasjonsproblemene er kjent i næringslivet som ‘cluster creep’, eller til og med ‘cluster-esterol’. Det er da ekstrakiloene begynner å komme – på din månedlige faktura.

Dette er årsaken til at vi trenger å delta på en trening som kalles cluster-kontroll. Det finnes en virkelig god maskin for dette og den heter CloudWatch. Og det er her likheten med Fitbit treningsarmbåndet slutter, fordi denne maskinen kontinuerlige samler og prosesserer rådata som gjør at du ikke blir småtjukk. Amazon EC2 metaboliserer faktisk deler av informasjon til å bli lesbare, nesten real-time, måleparametere som gir deg en bedre oversikt over hvordan dine webapplikasjoner eller tjenester fungerer.

Den kjører alle typer finjusteringer av din IT-kropp som du ikke visste eksisterte: diskytelse, Disk ReadOps, DiskWriteOps, CPU-utnyttelse – det er en imponerende liste. Få på plass et strengt treningsprogram som dekker disse områdene og din infrastruktur vil bli så slank og sterk som mulig.

Ikke spis en kake som premie etter hver “Instance Fitness” time.

I am the Group Chief Marketing Officer at Crayon. My team are focused on driving enhanced lead generation campaigns and nurturing for our sales organisations across multiple geographies though the utilisation and coordination of all online and offline communication channels. We are driving increased brand awareness in the business's core competency areas of Software Asset Management (SAM), cloud and volume licensing solutions and associated consultancy services. I have over 20 years of senior business leadership experience within direct marketing/direct sales and mass distribution businesses, in both the B2B and B2C markets serving on the boards of both private and public multinational corporations.