Dag 12: En Cloud Managers dagbog

Dag 12: En Cloud Managers dagbog

by -
0 507

Lad mig være ærlig – min præsentation har fået dårlig respons.

JOUR 12 : Journal d'un Cloud manager

Jeg var nødt til at omskrive min præsentation. Som du måske kan huske, skulle jeg forholde mig ærligt til min afdeling, fordi publikum elsker autenticitet. Men ikke alt for ærligt. Jeg holder af oprigtighed, og jeg har for længst lært at fingere den, så jeg har mit på det rene.

Her er nogle umiddelbare tanker, som der måske skal luges lidt ud i. Fortæl mig, hvad du synes. På et tidligere dias skitserede jeg, hvordan jeg som telekommunikationschef ønsker at implementere strategien “af sted før fredagstrafikken” samt indtage en favorabel position i pub-sfæren med en mission/vision om at få den første udskænkning.

Jeg tror, at publikum vil sætte pris på min indstilling. Selvom de (dem, der saboterede min kladde) åbenbart ikke er enige. Det er sikkert de samme vigtigpråse, der ikke kan komme af sted fredag eftermiddag, fordi de har “telefonmøder” med folk i andre tidszoner (ja, du kender sikkert typen. Der er sikkert også nogen på din arbejdsplads. De ses særligt ofte blandt innovative iværksættere på konferencer, hvor de altid står og drikker frugtjuice i baren i frokostpausen. Jeg hader innovation. Man ved aldrig, om nye idéer fungerer i længden!)

Her er lidt strøtanker til flere dias.

“Min strategi er baseret på en integreret gin og tonic-løsning. Min mundtlige kommunikation er krypteret med en Heineken-nøgle, hvilket gør den umulig at afkode for vedkommende.”

“Min kommunikationsstrategi er baseret på den nyeste chip-udvikling. Hvis jeg gerne vil samle alle firmaets medarbejdere, tager jeg en pose chips med på kontoret fredag eftermiddag. Nogle gange lokker det endda folk frem, som jeg aldrig har set før.”

Jeps, min præsentation begynder at ligne noget. Når den engang bliver færdig, vil alle få en fuld forståelse af en teleteknisk leders arbejde.

IT-chef hos Hapless Plc. Jeg blev headhuntet hertil på baggrund af min erfaring med IT-projektstyring hos SUIL. Hapless har over 700 ansatte med et bredt udvalg af IT-krav, lige fra administrationstunge brugere til datatunge designere. Virksomheden er meget teknologifokuseret, og de senioransatte ynder at holde sig ajour med de seneste IT-trends; jeg modtager lige nu rigtigt mange spørgsmål om “Flash” (GIV MIG STYRKE!). Jeg rapporterer til IT-direktøren. Jeg nyder de større omgivelser og det udvidede ansvar. Jeg ser frem til det næste projekt!