AWS kan nå bistå bedrifter på fem forskjellige måter

AWS kan nå bistå bedrifter på fem forskjellige måter

by -
0 495
AWS kan nå bistå bedrifter på fem forskjellige måter

For en gangs skyld kan klisjéen om at verden stadig blir mer kompleks forsvares. Det finnes faktisk ikke noen som vet hva som kommer til å skje, hverken med den nasjonale og den globale økonomien, gitt de endringene som er på gang i EU i dag.

Hvordan skal Storbritannia håndtere Brexit? Vil andre europeiske land følge etter? Ingen vet. Vi må bare gå ut fra at alle bedrifter av natur er globale og at dette betyr at de må ta høyde for en rekke eventualiteter.

Nedenfor listes fem forskjellige måter AWS kan bistå bedrifter slik at de tilpasser seg alle de økonomiske virkelighetene som kan oppstå.

Stabilitet

Den beste måten å forberede ustabilitet er å holde beina trygt plantet på bakken. Den gode nyheten er at AWS senterfasiliteter vokser raskere enn ugress og slår kjapt rot. Dette gir stabilitet til den offentlige skyen og sikrer utviklingen, selv i de regioner hvor det nå er politisk ustabilitet.

AWS er til stede i alle land, og når ett sted blir prioritert, etablerer selskapet det de kaller en “region” som får et dedikert fokus på et gitt område. Når AWS fokuserer på en geografisk fysisk lokasjon etablerer de en klynge av datasentre. Hver region er satt sammen av frittstående lokasjoner også kjent som tilgjengelighetssoner.

Datasuverenitet

Det å opptre lokalt har blitt viktig enn noensinne, og det gjør livet vanskelig for enhver bedrift. Bedrifter som holder til i Europa er allerede forsiktige når de skal lagre sine data i skyen. Britiske selskap er mindre forsiktig enn de tyske når det kommer til datasuverenitet, men dette kan fort endre seg – fordi de ikke har noe valg. Det er her AWS kan bidra til å gi britiskbaserte europeiske selskap kontrollen tilbake. Selskapets tredje «EU-region» ligger i UK, og den er planlagt å være på luften mot slutten av 2016/ start 2017.

Kostnadskontroll

AWS bistår kunder ved å kontrollere kostnadene for hele tiden å holde enhetsprisene lave. Som alle konkurransedrevne kjøpmenn utvikler selskapet hele tiden måter å liberalisere og finjustere de tjenestene de tilbyr, slik at alt fra datakraft og lagring til minne selges i små økonomisk attraktive og håndterbare enheter.

Ansvarlig

Ifølge undersøkelser som er gjort av Deutsche Bank har Storbritannias beslutning om Brexit bremset salgssyklusene rundt drift og bedriftsavtaler på kjøp av både maskinvare og vedlikeholdsavtaler på programvare. En gruppe bestående av 20 AWS-kunder og partnere sier at usikkerheten på hvilken økonomisk betydning Brexit vil få har resultert i at bedrifter har strammet inn på kapitalutgiftene (CAPEX) og redusert dyre vedlikeholdskontrakter. Britiske bedrifter går tilbake til å operere med driftskostnader viser rapporten til Deutsche Bank som heter «AWS/Cloud Adoption in Europe and the Brexit».

Fleksibilitet

Under disse omstendighetene bistår AWS IT-direktørene med å tilpasse og kutte kostnader på maskinvare og interne programvarekontrakter for å stabilisere kostnadene knyttet til bruk av AWS’ løsninger. Den offentlige skyplattformen er det beste svaret til resesjon – eller usikkerhet om hvorvidt det kan bli resesjon.

Disse tiltakene gjør at inngangskostnadene knyttet til bruk av AWS’ løsninger er lavere enn konkurrentenes. Dette motiverer kunder til å prøve Amazon – og siden ser de ingen grunn til å se seg tilbake. Mulighetene for å bruke interne IT-plattformer begynner å bli mer realistisk, og det er før alle de skjulte kostnadene er tatt med i beregningene.

EU-referendumet i Storbritannia har fått store konsekvenser, og ikke alle er forutsigbare. Som Machiavelli ville sagt dersom han var politiker i dag: Hold dine venner nær, og dine data enda nærmere.

I am the Group Chief Marketing Officer at Crayon. My team are focused on driving enhanced lead generation campaigns and nurturing for our sales organisations across multiple geographies though the utilisation and coordination of all online and offline communication channels. We are driving increased brand awareness in the business's core competency areas of Software Asset Management (SAM), cloud and volume licensing solutions and associated consultancy services. I have over 20 years of senior business leadership experience within direct marketing/direct sales and mass distribution businesses, in both the B2B and B2C markets serving on the boards of both private and public multinational corporations.